KNNV (Vereniging voor Veldbiologie) schrijft fantastische brief aan de Gemeente.

KNNV
Klik om de brief te openen

De KNNV (Vereniging voor Veldbiologie) afdeling Den Haag heeft ook een fantastische brief aan de Gemeente geschreven tegen de plannen voor een Internationaal Park.

Als je het nog niet gedaan hebt, schrijf ook een brief en mail die naar info-internationalezone@denhaag.nl en graag een kopie naar behoudscheveningsebosjes@gmail.com

https://www.facebook.com/KNNV.afdeling.Den.Haag

9 gedachten over “KNNV (Vereniging voor Veldbiologie) schrijft fantastische brief aan de Gemeente.

  1. Het KNNV weet het zeer goed samen te vatten . Burgemeester en Wethouders , besteedt het gemeenschapsgeld nuttig ,gooi ,t niet over de balk , Den Haag is Den Haag en hoeft niet te wedijveren met andere steden , het wordt nooit een Rotterdam of Amsterdam , daar heeft het ook de bevolking niet naar en als voorbeeld hoeven jullie als bestuurders daar alleen maar voor in de spiegel te kijken .

  2. Wat een schitterende brief zeg, wat heerlijk die klassiek getypte letters, en hoe onontkoombaar de kern van de zaak treffend: “De KNNV afdeling Den Haag heeft helaas tot de conclusie moeten komen dat het idee integraal dient to worden afgewezen. Dat wil zeggen dat de KNNV van mening is dat, om recht to doen aan de aanwezigheid en ontwikkeling van natuurwaarden in de genoemde gebieden, een fundamenteel andere visie op de toekomst noodzakelijk is, zodat niet kan worden volstaan met een zekere bijsturing van het gepresenteerde plan.”

  3. IJzersterke brief! Zelf noemde ik het plan al een delirium, maar het woord ‘illusoir’ slaat de spijker op zijn kop! Bravo!

    1. Vreemd dat ik dat woord nog nooit gehoord of gezien heb terwijl we er elke dag mee overspoeld worden. Ik ga het ook vaker gebruiken. Bedrieglijk, Denkbeeldig, Fantastisch, Gewaand, Hersenschimmig, Imaginair, Misleidend, Niet werkelijk bestaand, Niet wezenlijk, Onwaar, Onwezenlijk

Geef een reactie