31 gedachten over “Gastenboek

 1. Hallo,

  Op de Bovendijk in Wateringseveld zijn sinds een paar weken bijna alle bomen voorzien van een groene stip. Ik wil graag weten wat dit betekent.

  Met vriendelijke groet,
  Elly van Velsen

  1. Hallo Elly, Blijkbaar is er een keuringsdienst langs geweest. Zo’n stip betekent dat die dienst vind dat de boom gekapt moet worden. Meestal volgt later een aanvraag om te kappen. Die aanvraag moet dan verleend worden. De geschiedenis leert dat als er veel mensen in actie komen er soms voor een alternatief gekozen wordt zoals snoeien en/of minder bomen kappen. Dus als de buurt massaal in opstand komt heb je een kans…

 2. Natuurlijk werk ik mee aan het voorkomen van het kappen van gezonde bomen! Op de site zoek ik wat ik concreet kan doen tegen de kap rond de President Kennedylaan.
  Bezwaar maken? De weg versperren? Ik houd de site in de gaten.

 3. Also the international community is affected by this massacre !

  What is so special about The Hague ” International Staadt ” was the nature preservation
  parks and trees along main ways .

  Destroying the charm of this city for hypocritical reasons is an insult to the past and future !

 4. Ik lees op uw pagina toch duidelijk dat het broedseizoen op 15 juli afloopt.Daar heeft de gemeente blijkbaar geen boodschap aan;op 8 juni was men druk aan het snoeien langs de Bezuidenhoutseweg. Ik vind het ondertussen te gek voor woorden hoe onze stads’natuur’geteisterd word.

 5. Er schijnt al geruime tijd een ware oorlog tegen bomen te worden gevoerd vanuit gemeentediensten in Den Haag. Overal duiken de schrikbarende groene kruisen op, waarna stapels boomstammen a.h.w. als treurige groene ‘lijken’ langs de paden liggen en akelige kale plekken overblijven. Heeft iemand een overzicht van alle (grote) bomenkap projecten van zeg, het laatste jaar? (D.w.z. liefst met status kapvergunning en/of uitgevoerd).

 6. Hallo,
  Ben het roerend met jullie eens (en dus heel roerend oneens met de gemeentelijke verniel woede).
  Als ik ergens kan bijdragen om dit standpunt te onderstrepen of jullie kan ondersteunen hoor ik het graag.
  Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *