Niet alle kapvergunningen in e-mailservice van overheid.nl !!!

berichten over uw buurt

 

Dankzij een oplettende lezer zijn wij er achter gekomen dat niet alle kapvergunningen vermeld worden in de “berichten over uw buurt” van overheid.nl.

De gemeente heeft de plicht om vergunningen correct te publiceren. Sinds 1 mei heeft de gemeente deze taak uit handen gegeven aan overheid.nl maar het nieuwe systeem deugt van geen kanten. Volgens de gemeente kan je op de hoogte blijven van de omgevingsvergunningen door je in te schrijven voor de email-service  van www.overheid.nl. Maar omdat in de berichten niet meer wordt aangegeven om wat voor vergunningen het gaat is het erg lastig om de kapvergunningen te vinden.

Maar nu blijkt dus dat niet alle vergunningen in de e-mails van overheid.nl te staan! Bewoners van Segbroek kregen een brief van de gemeente over een vergunning die verleend is op 3 mei voor de kap van 23 populieren langs de Segbroeklaan. Een oplettende volger van Laatmijstaan.nl ontdekte dat deze niet op onze site stond en stuurde ons een bericht. Na controle blijkt dat deze niet voorkomt in de e-mails van overheid.nl. ZEER KWALIJK EN ONWETTIG!!!

 

6 gedachten over “Niet alle kapvergunningen in e-mailservice van overheid.nl !!!

  1. Het blijkt dat de vergunning van de 23 populieren langs de Segbroeklaan tevens onvindbaar is met de zoekmachine van overheid.nl. Met een zoekopdracht in Google is hij wel te vinden. In feite is deze vergunning dus NIET gepubliceerd en derhalve niet rechtsgeldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *