HSP Fietsgoeroe Gerwin van Vulpen vergat autodruk Madurodam.

Na de opening van de nieuwe attractie Nieuw Amsterdam en een grote reclame campagne ontstaat er regelmatig verkeerschaos rond Madurodam. Bij topdrukte staat het verkeer soms al vast voor de afrit op het Hubertusviaduct. Madurodam zet eigen mensen in om het verkeer te regelen (mag dat?) Het grootste deel van de mensen dat vast staat wil helemaal niet naar Madurodam maar het verkeer wordt geblokkeerd door de rij auto’s voor de parkeergarage van Madurodam.

En nu was het nota bene HSP fietsgoeroe Gerwin van Vulpen, die overal de automobilist dwars wil zitten, die groen licht gaf voor de uitbreiding van Madurodam ten koste van een groot stuk duinbos.

Een complete misrekening wat ons betreft. Van Vulpen (HSP woordvoerder van oa verkeer en natuur) heeft zich blijkbaar blind gestaard op de groenvraag, foute keuze gemaakt, en vergeten na te denken over de consequenties voor het verkeer. De omstreden uitbreiding zal logischerwijs nog meer autoverkeer aantrekken, maar dat was hij even vergeten.

 

Een gedachte over “HSP Fietsgoeroe Gerwin van Vulpen vergat autodruk Madurodam.

  1. Hopelijk blijft er van de huichelachtige reputatie van de Haagse Stadspartij na de gemeenteraadsverkiezingen niets meer over. De “Judas ” Joris Wijsmuller moet volledig verbannen worden evenals de rest van de leugenaarsbende, die allen kiezersbedrog hebben gepleegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *