“Dit beleid moet stoppen!”

Ondanks dat de gemeente ’s morgens al gestart was met de kap, in plaats van 21:00 ’s avonds (zoals aangekondigd) zijn er toch nog meer dan honderd mensen bijeen gekomen om de laatste eer te bewijzen aan de populieren op de Pr. Kennedylaan. Dit beleid van kaalslag moet stoppen. De komende periode gaan meerde organisaties de handen ineen slaan om deze politiek een halt toe te roepen.

populierenkap-c

5 gedachten over ““Dit beleid moet stoppen!”

  1. Bomen die slecht zijn gekapt worden is normaal maar om ze allemaal weg te halen is niet normaal. Onlangs noch in de botanische tuin in Utrecht geweest daar is veel kennis van bomen. Ook kon ik daar lezen dat takken afbreken bij storm. Dat is ook normaal en niks bijzonders. Als de gemeente gewoon zecht dat het onderhoud zoals kandalaneren duur is. Is dat aannemelijk voor burgers.

  2. Dit Beleid moet stoppen , dat kunnen we nog wel 100 x roepen maar er zijn toch nog andere mensen binnen die partij of buigen die maar mee met deze man ,is er nou niemand binnen de vvd die deze potentaat eens aanspreekt op zijn achterlijke beleid en drogredenen ,zijn het daar allemaal klootzakken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *